Bilder 2018

8 oktober 2018: Medlemsträff på temat ”E A Karlfeldt & G Fröding”

Det var en gles skara av medlemmar som mött upp till kvällens medlemsträff. Kanske hade en del fått sitt lystmäte av visor stillat på musikfestivalen i lördags. Alla som som kom hade en trevlig stund i sällskap med Karlfeldt och Fröding.

11 september 2018: Medlemsträff på temat ”Höst”

Igår 11 september inledde Visans Vänner Skaraborg höstens medlemsträffar. 14 medlemmar fanns på plats för att lyssna till eller framföra visor och dikter på temat höst. Det blev allt ifrån ”Har du sett herr Kantarell” till Erna Tauro/Tove Janssons ”Höstvisa” plus andra visor med lösare koppling till dagens tema. Asta Timén bjöd på god sockerkaka till kaffet.

8 september  2018: Brunchmusik på Rådhuscaféet, Skövde

I lördags inleddes höstens serie med brunchmusik på Rådhuscaféets uteservering på torget i Skövde. Först ut var Roland och Maria Tiger som spelade låtar från Medelpad, södra Värmland och Mariestad och dessemellan sång i form av folkliga småvisor från samma geografiska områden. Revymakarna från Skövde gav några smakprov ur kommande föreställning ”Det bästa av Björn & Benny”. En solig dag i Skövde med ett hundratal på Rådhuscaféets uteserveringar. På torget valspurt i valstugorna.

Foto: Anders Ramberg

12 juni 2018: Visans Vänner säsongsavslutade på Torsö

Visans Vänner Skaraborg satte 12 juni punkt för vårsäsongen 2018 med en härlig avslutningskväll på restaurangen i Laxhall i det vackraste av sommarväder och med vackra Brommö som fond tvärs över sundet.

Foto:  Roland Tiger

10 april 2018: Medlemsträff på temat Nils Ferlin

13 febr 2018: Medlemsträff

Foto: Anders Ramberg & Roland Tiger

9 jan 2018: Medlemsträff

Foto: Roland Tiger