Publicerad den

Anna Döbling, en av vårt lands bästa visartister, kommer till festivalen 7 oktober på Mariestads Teater

Vi är glada och stolta över att få välkomna Anna Döbling till årets Musikfestival – En nära visupplevelse. Anna är en av vår tids bästa visförfattare med en stor mängd visor som berör i bagaget. Har ni inte redan lyssnat på Anna så gör det!

Så här beskriver Anna sig själv:

Jag är visartist och vispoet och brukar säga att jag står med ena benet i den svenska vistraditionen och det andra i fransk chanson.

Via kabaré, musikal och operett hittade jag så småningom fram till visorna och det egna låtskrivandet. Sedan slutet av 1990-talet har jag turnerat både som soloartist och i olika musikaliska konstellationer, i Sverige och flertalet nordiska länder. Jag har givit ut fyra soloalbum, varav ett med Barbro Hörbergs visor.
Jag gläder mig åt att medverka på Skaraborgs Musikfestival, och kommer att bjuda på en blandning av egna visor – och kanske även några Barbro Hörberg-tolkningar.

Musikfestivalen går av stapeln kl. 16.00 den 7 oktober och biljetter finns att köpa på Visnas vänner Skaraborgs hemsida.