Publicerad den

PICKNICKKONSERT I SJÖTORP 17 JULI KL 16.00


Så här dags på sommaren vimlar Sjötorp av turister, båtar med eller utan master som har kommit från Göta kanal och skall ut i Vänern eller väntar på att få slussas åt andra hållet. Bara det är värt ett besök och om man dessutom är intresserad av visor har man ändå större valuta för besöket.
Ta med dej fika, en filt och slå dej ned i gräset vid scenen vid Stenbordet i Sjötorp och njut av Visans Vänners artister som underhåller från scenen. Det är gratis tack vare samarbetet med Visans Vänner Skaraborg och Sjötorps samhällsförening.

På scenen framträder:
HERR & FRU HACKSPETT. De älskar gamla goda låtar i genrerna visa, schlager, country, folkmusik och en gnutta pop. Lika bred som deras repertoar är deras behärskning av olika instrument som gitarr, fiol, munspel, mandolin. Lägg därtill fin stämsång.

JAN-ERIK STENSTRÖM & HÅKAN PETERSON.
”Utgångspunkten för denna duo är 1960-talet, det var då det hände.
Med två gitarrer, en concertina, mandolin och banjo spelar de sina favoritlåtar och en av favoriterna är The Beatles.

PIERRE FAHLSTRÖM
är en rutinerad trubadur som i ungdomen var med i vissvängen samtidigt som legendarerna Fred Åkerström, Cornelis, Bengt Sändh m. fl och framträdde bl. a. på Västerviks Visfestival. Pierre har arbetat som musiklärare och musikskolechef.

ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
Skulle det mot förmodan regna flyttas arrangemanget till Sjötorps bygdegård.