Publicerad den

Vi hoppas på hösten. Dessförinnan ha en skön sommar!

Tyvärr har vi ju behövt ställa in mycket av vårens aktiviteter. Det betyder inte att planeringen stått still utan med full energi planerar vi för hösten – och hoppas på att virusläget ska ha förbättrats. Men tyvärr så ställs även Visfestivalen i Hällekis (Falkängen) in i år och flyttas till 2021.

Den planerade Taubekonserten i Skövde i mars blev ju som bekant inställd men vi hoppas kunna genomföra den senare under året.

MÅNADSTRÄFFAR: Vi planerar att köra våra månadsträffar som vanligt tisdagar på ABF klockan 18.30.

8 september – Tema: Thore Skogman
13 oktober – Tema: Gränslöst
10 november – Öppen scen (blir på Rådhuscaféet i Skövde)
8 december – Tema: Jul och Nyårstid.

35-ÅRSJUBILEUM 10 oktober: Föreningen fyller 35 år i år! Det tänkte vi fira på Laxhall. Detaljerna återkommer vi om!

UKULELEKURS: Nu finns chansen att lära dig spela på det trevliga instrumentet ukulele. Det är både ett perfekt nybörjarinstrument men lika bra för alla andra. Det blir Eva Ekhagen som lär oss. Platsen blir på ABF i Mariestad och med start 18.30. Datum för kursen: 23 september, 7 oktober, 21 oktober, 4 november plus en uppspelning i Skövde 10 november.
Föreningen subventionerar kursen så den kostar bara 200:- för medlemmar (även icke-medlemmar är välkomna men då till priset 250:-). Anmälan senast 1 september till Anders via mail: anders.ramberg@telia.com eller på telefon: 070 627 67 65

ÅRETS MUSIKFESTIVAL 3 oktober i Mariestad kommer att gå av stapeln för 6:e året i rad. I år har vi enbart satsat på kvinnliga artister. Bokning av artister pågår.

DEN HUMORISTISKE DAN ANDERSSON: 14 november är en lite ovanlig infallsvinkel på vår rikspoeten Dan Andersson. Det är en föreställning med KG Malm och Mika Olavi.

Vill ni se flera av våra medlemmar spela så går det att göra på nätet via ”Öppen kanal Skövde” där vi spelar på KAC Rosa Huset. Föreningens medlemmar står för pausmusiken så vill du bara se oss så hoppa fram ca en timme i programmet.

Med tillönskan om en skön sommar
VISANS VÄNNER SKARABORG