Publicerad den

Picknickonsert i Sjötorp 26/7 kl. 14.00

Vad sägs om en picknic i Sjötorp vid Göta kanal 28 juli? Allt du behöver göra är att ta med ej en picknickorg och nåt att sitta på. Visans Vänner Skaraborg bjuder tillsammans med Sjötorps samhällsförening på underhållningen – en gratiskonsert med FRIDA ANDERSSON och den lokala duon ANDERS och MADDE RAMBERG. Frida Andersson är en finlandssvensk visartist, singer/songwriter som numera är bosatt i Stockholm. Hon är ett bekant namn i viskretsar och har samarbetat med kända svenska artister som Bo Kaspers Orkester och Emil Jensen. Under pandemin inledde hon ett samarbete med den legendariske men nu tyvärr avlidne vispoeten Mats Paulson. De gjorde bl.a. en nyinspelning av ”Visa vid vindens ängar”. Hon ger ut sin musik på eget bolag och presenterar regelbundet nya låtar, den senaste utgåvan, ”Medsols” kom detta år.

ANDERS & MADDE RAMBERG behöver knappast någon närmare presentation lokalt. De är som duo ett uppskattat inslag på musikscenerna i och omkring Mariestad.

Konserten sker från scenen vid stenbordet i Sjötorp. Skulle det mot förmodan bli regn flyttas konserten till Sjötorps bygdegård. VÄLKOMNA!